Друк

Банк Михайлівський тепер в iBox

15.04.2014
З березня 2014 року всі клієнти Банку Михайлівський можуть поповнювати свої поточні рахунки і здійснювати регулярні платежі за кредитними продуктами через термінали IBox.

Ми прагнемо зробити для наших клієнтів все можливе, щоб надати доступ до всіх наших продуктів у будь-якій точці країни. І це - наш черговий практичний крок в цьому напрямку, тому що термінальна мережа IBox - найбільш розгалужена мережа платіжних терміналів по всій Україні, розташованих як у великих роздрібних і автозаправних мережах , так і в магазинах «біля дому» в 200 містах країни. Всі операції через термінали IBox здійснюються дуже просто. Підтвердження про зарахування коштів на рахунок приходить клієнту у вигляді SMS - повідомлення на номер мобільного телефону, якщо клієнт підключений до послуги SMS- інформування, що теж дуже зручно.

Оплата через термінали IBox - один із найшвидших і комфортних способів здійснення платежів . Тому ми раді, що можемо запропонувати кожному нашому клієнту максимальну мобільність і високу доступність.

Послуги, які можна здійснити за допомогою Ibox:
  • погашення кредиту;
  • поповнення ощадної карти без комісії;
  • поповнення кредитної картки ;
  • поповнення депозитного рахунку без комісії;
Оплата послуг здійснюється за номером договору.
Дякуємо, що залишаєтеся клієнтами Банку Михайлівський! Слідкуйте за нашими пропозиціями на сайті http://www.bankmikhailovsky.com.ua.

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide,, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.