Друк

Банк Михайлівський та мережа магазинів "Ельдорадо" презентували спільну карту "Прибуткова картка + Кредитка"

17.01.2014
Банк Михайлівський та мережа магазинів Ельдорадо запропонували клієнтам новий спільний продукт «Прибуткова картка + Кредитка».
«Прибуткова картка + Кредитка» - це універсальна банківська карта міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide, з кредитним лімітом до 50 000 гривень, пільговим періодом кредитування до 90 днів, яка підключена до унікальної програми лояльності КЛУБ ЕЛЬДОРАДО.

Розраховуючись карткою в магазинах Ельдорадо, та будь-яких магазинах на території України і за кордоном, власник картки отримує до 7% бонусів від вартості товару на свій  бонусний рахунок, які він може витратити на покупки бажаної техніки у магазинах «Ельдорадо».

Активно користуючись карткою можна відчути ряд інших переваг, зокрема збереження до 13%  річних за залишком власних коштів на рахунку.

«Ми постійно піклуємося про наших клієнтів, тому саме зараз пропонуємо їм втілювати свої мрії в життя за допомогою нової ко-бренд картки з мережею магазинів «Ельдорадо» – «Прибуткова картка + Кредитка». Наші клієнти, окрім пільгового періоду кредитування та кредитної лінії, також отримують такі привілеї, як безкоштовне оформлення картки, зняття власних коштів без комісій в мережі банкоматів Банку та мережі «АТМоСфера», - повідомив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко.

«Наша компанія продовжує активно розвивати свою програму лояльності, - зазначив генеральний директор «Ельдорадо» Сергій Цибульский. - Запуск нового ко-бренд проекту с Банком Михайлівський має на меті задовольнити будь-які бажання наших клієнтів. Очевидні переваги продукту «Прибуткова картка + Кредитка» – це найкращі кредитні умови, зручність в оформленні та використанні, а також великий асортимент товарів нашої мережі магазинів. Тому здійснювати покупки за найкращими цінами та отримувати за це додаткову винагороду тепер стало можливим».