Друк

Банк Михайлівський розширює спектр послуг для корпоративних клієнтів і пропонує для підприємств торгівлі та сфери обслуговування послугу - «торговий еквайринг»

10.12.2014
Орієнтуючись на потреби ринку та побажання клієнтів, Банк Михайлівський виходить на ринок України з послугою торгового еквайрингу.

Молодий банк уже отримав визнання в банківському середовищі як активний картковий гравець, і впровадження послуги торговий еквайринг є наступним етапом у виконанні стратегії розвитку банку - стати універсальним банком і надавати послуги як роздрібним, так і корпоративним клієнтам. Як засіб оплати прийматимуться картки платіжних систем Visa, MasterCard та Національної платіжної системи НСМЕП.

Пропонуючи послугу торгового еквайрингу, Банк Михайлівський надасть клієнтам банку цілий ряд переваг: залучення нового сегмента покупців (держателі платіжних карток); збільшення обсягу продажів товарів і послуг; зниження витрат на інкасацію готівкових коштів. А покупцям буде надаватися сучасний і більш зручний спосіб здійснення розрахунків.

У своїй роботі Банк Михайлівський робить акцент на зручність, безпеку і якість надання послуг.

«Це результат системної роботи нашої великої і дружної команди, від спеціаліста до ТОП-менеджменту, в справі реалізації стратегії розвитку Банку Михайлівський. Міжнародний досвід показує, що в Україні необхідно розвивати інфраструктуру обслуговування платіжних карт у торгово-сервісній мережі, а також впроваджувати інноваційні продукти для клієнтів. Сьогодні провели першу транзакцію, але робота не зупиняється, і завтра Банк запропонує нові продукти своїм клієнтам!», - коментує Денис Панфілов, Заступник Голови Правління.

ПАТ «Банк Михайлівський» є членом міжнародних платіжних систем Visa International та MasterCard Worldwide, а також членом Національної системи масових електронних платежів.

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

Регіональна мережа представництв Банку нараховує 42 відділення, 57 міні-офісів та більш ніж 2 200 точок продажів по всій Україні.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.