Друк

Банк Михайлівський представив нову кредитну карту Visa Platinum CashBack з пільговим періодом 100 днів

25.06.2014
Банк Михайлівський оголошує про запуск нового продукту - преміальної кредитної карти Visa Platinum CashBack. Це перша преміум-картка банку, яка відразу ж об'єднала всі можливі переваги продукту, аналога якому немає на українському ринку. Тому власники Visa Platinum CashBack можуть скористатися не тільки винятковими привілеями володаря статусної картки, а й унікальними пропозиціями Банку Михайлівський.

Унікальні переваги картки Visa Platinum CashBack:
  • Пільговий період на покупки - 100 днів: відразу після оформлення картки доступно здійснення покупок за рахунок кредитних коштів протягом пільгового періоду, тривалість якого дорівнює 100 днів.
  • Cash-back 10%: з кожної покупки, яка оплачена карткою, згідно «Календаря вигідних покупок» - на рахунок клієнта Банк поверне 10% від витраченої суми. Нараховуються реальні гроші, а не умовні бали.
  • Економія часу: дуже просто і швидко замовити іменну картку в Інтернеті і отримати її додому в будь-яку точку України абсолютно безкоштовно.
Крім того, володарі карти Visa Platinum CashBack отримують ще ряд значних привілеїв і переваг:
- Кредитний ліміт до 50 000 грн;
- Страхування від нещасних випадків;
- Додаткові знижки і пропозиції від партнерів Visa;
- Послугу отримання щомісячної виписки на e-mail, щоб завжди контролювати витрати.

Преміальна кредитна карта Visa Platinum CashBack - дійсно унікальна пропозиція на ринку. Взяти хоча б пільговий період, який становить 100 днів - таких умов поки ще не було ні в кого. Три з половиною місяці користування, і ні копійки витрат на оплату кредиту. А така зручна опція, як замовлення карти в Інтернет і її доставка додому в будь-яку точку України - однозначно заощадить час і сили.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись цілодобово в наш Контакт - центр: 0800 30-40-40 (дзвінки по Україні безкоштовно), 044 594 94 24 (телефон у Києві).

Замовити карту можна на сайті.Банку.

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 23 відділення, 41 міні-офіс та більш ніж 200 точок продажу по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.