Друк

Банк Михайлівський почав видачу власних платіжних карт міжнародної платіжної системи MasterCard WorldWide

17.01.2014
З 11 січня поточного року Банк Михайлівський розпочав емісію пластикових карток платіжної системи MasterCard WorldWide.

Впроваджуючи нову систему стандартів обслуговування, Банк прагне бути сучасним і враховувати всі потреби клієнта.  

На разі ми пропонуємо клієнтам безкоштовно оформити кредитну, дебетну та ко-бренд карту. Кожна картка має інноваційний яскравий дизайн та ряд певних переваг, таких як миттєве оформлення, привабливий грейс-період, високі відсотки на позитивний залишок та низькі тарифи на обслуговування.

В даний час оформлення карт вже здійснюється у 180  точках продажу Банку по всій території України.

Платіжні картки емітовані Банком, надають можливість безкоштовно знімати власні кошти  у будь-якому куточку України, у більш ніж 4 000 банкоматах об’єднаної банкоматної мережі «АТМоСфера», до якої входить ПАТ «Банк Михайлівський».

«Дбаючи про зручність та безпеку для клієнтів,  ми маємо на меті постійно розширювати перелік своїх продуктів, а також удосконалювати вже існуючі пропозиції. Пластикові картки зручний фінансовий інструмент, яким користується майже кожен українець, тому ми раді повідомити про запуск трьох видів карток «Кредитка», ко-бренд картка з мережею магазинів «Ельдорадо»  «Прибуткова картка + Кредитка» та «Ощадний рахунок», які вже доступні в наших відділеннях, - повідомив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко. – Наш Банк – перший в Україні, який пропонує своїм клієнтам 90 днів пільгового періоду користування. Це важливий крок на шляху до формування нової системи фінансових переваг для населення».

Оформіть картку прямо зараз http://www.mbank.kiev.ua/, або дізнайтеся більше, зателефонувавши в нашу службу підтримки:  0 800 30-40-40 (дзвінок по Україні безкоштовний).