Друк

Банк Михайлівський і страхова компанія М-ЛАЙФ пропонують клієнтам нову послугу - накопичувальне страхування

21.07.2014
Банк Михайлівській у партнерстві зі страховою компанією М-ЛАЙФ запропонували клієнтам новий продукт накопичувального страхування - «МАЙБУТНЄ ДИТИНИ».

Програма накопичувального страхування «Майбутнє дитини» дозволить клієнтам Банку ретельно спланувати фінансові витрати та забезпечити важливі події в майбутньому своєї дитини.

Серед основних переваг цього виду зберігання:
  • накопичення коштів для майбутнього дитини
  • отримання додаткового інвестиційного доходу
  • надання страхового захисту та гарантії отримання дитиною планової суми накопичення 
Оформлюючи даний продукт клієнт накопичує кошти і отримує інвестиційний дохід до 26% річних національній валюті та до 12,75% в іноземній валюті, при цьому можливе як одноразове вкладення коштів, так і щомісячні/ щорічні платежі від 5-ти до 25-ти років. Серед додаткових переваг цього виду накопичення - можливість дострокового припинення дії договору без втрати відсотків та можливість отримання податкової пільги від держави. Також Банк надає додатковий страховий захист за програмою «Звільнення страхувальника від сплати страхових внесків» - у випадку, якщо за певних обставин клієнт не зможе продовжувати накопичення коштів, Страхова компанія візьме на себе даний обов’язок та забезпечить виплату дитині планової суми накопичення.

«Кожен з нас прагне забезпечити найкраще майбутнє для своєї дитини. Зібрати необхідну суму на якісне навчання, або ж наприклад допомогти придбати окрему квартиру можливо завдяки програмі накопичувального страхування  «Майбутнє  дитини».  Цю програму накопичувального страхування Банк Михайлівський створив саме для того, щоб наші клієнти мали можливість інвестувати в майбутнє своєї дитини вже сьогодні», - зазначив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Дорошенко Ігор Вікторович.

За більш детальною інформацією зверніться за номером телефону Контакт Центру Банку 0 800 30-40-40 (дзвінок по Україні безкоштовно).

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

Регіональна мережа представництв Банку нараховує 27 відділень, 48 міні-офіс та більш ніж 600 точок продажів по всій Україні.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Про Страхову компанію:

ТДВ «Страхова компанія «М-ЛАЙФ» почала здійснювати свою діяльність  19 листопада 2013 року. Компанія діє на підставі безстрокової ліцензії серії АЕ №284242 від 24 грудня 2013 р. 28 лютого 2014 р. компанія виписала перший Поліс страхування життя. М-ЛАЙФ - це клієнтоорієнтована молода і перспективна компанія , яка вже сьогодні користується повагою і довірою партнерів  і клієнтів.