Друк

Акція від Forward Bank і MasterCard "Перетворити покупки на незабутню подорож до Європи – безцінно!"

01.12.2014
Український комерційний банк Forward Bank і міжнародна платіжна система MasterCard проводять спільну акцію «Перетворити покупки на незабутню подорож до Європи – безцінно!». В рамках акції клієнти Forward Bank – власники карток MasterCard щотижня можуть стати володарями тисячі сертифікатів в кіно і однієї незабутньої подорожі до Європи.

Для участі в акції необхідно щотижня оплачувати не менше 5-ти покупок на суму від 50 грн кожна карткою MasterCard від Forward Bank в будь-яких торгових точках України і в мережі Інтернет. Чеки покупок, при цьому, повинні реєструватися на сайті www.mastercardpromo.com.ua або шляхом відправлення смс-повідомлення на номер 4647 інформації з часом, датою чека, а також сумою покупки. Акція триватиме до 21 грудня 2014 р.

Forward Bank тісно співпрацює з міжнародними платіжними системами, приділяючи особливу увагу розвитку карткових продуктів та інноваційних сервісів на їх основі. Оформити картку міжнародної платіжної системи MasterCard – «Банк в кармане» або «Авторську карту» – можна в будь-якому відділенні, а також залишивши заявку на сайті Банку. Ознайомитися з офіційними умовами акції можна на сайті Банку.

Forward Bank – український комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів. Прибуток Банку станом на 01.11.2014 р склав 9,117 млн грн, активи – 2 279,1 млн грн, регулятивний капітал – 563,3 млн грн, статутний капітал – 283 млн грн. Forward Bank входить до групи середніх банків (ІІІ група), відповідно до класифікації Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.