Друк

Акція «Перетворити покупки на незабутню подорож до Європи – безцінно!» для держателів карток MasterCard від Ощадбанку

06.11.2014
Можливість відвідати видатні пам’ятки однієї з європейських столиць, насолодитись місцевою кухнею і прогулятись історичними вуличками, попутно здійснюючи покупки, отримали клієнти Ощадбанку – держателі платіжних карток MasterCard та Maestro завдяки новій акції «Перетворити покупки на незабутню подорож до Європи – безцінно!»

Для участі в акції в період з 1 листопада по 21 грудня 2014 року потрібно оплатити карткою MasterCard або Maestro від Ощадбанку покупку на суму від 50 гривень у будь-якій торговій точці України або в Інтернеті. Чек слід зареєструвати одним із двох запропонованих способів ­– або надіслати SMS на короткий номер 4647 з даними, що вказані в чеку (датою, часом і сумою покупки), або на сайті: mastercardpromo.com.ua, та щотижня отримувати подарунки.

На тисячу перших учасників акції, які протягом тижня зареєструють 5 чеків на суму від 50 грн., щотижня чекає тисяча сертифікатів на 100 грн. у кіно. Власник сертифіката матиме можливість самостійно обрати фільм, кінотеатр та час сеансу.

Кожного тижня розігрується спеціальний приз – подорож до одного з європейських міст (Рима, Венеції, Барселони, Парижа, Будапешта, Праги, Відня) при реєстрації мінімум 1 чека від 50 грн. Чим більше покупок буде оплачено карткою, тим більше шансів виграти незабутню подорож до Європи.

Детальніше з правилами акції можна ознайомитись ТУТ.

Ощадбанк запрошує клієнтів частіше оплачувати покупки картками, брати участь в акціях і вигравати, втілюючи свої мрії в життя. Бажаємо вам удачі!