Друк

Акційні умови по депозиту "Ваш стабільний" і "Ваш Різдвяний" від CityCommerce Bank діють до 18 січня 2014 включно

13.01.2014
Враховуючи затребуваність вигідної пропозиції з розміщення коштів у гривні, доларах США і євро на депозитах «Ваш стабільний» і «Ваш Різдвяний», CityCommerce Bank продовжив акційні умови до 18 січня 2014 включно.

Зокрема, депозитний вклад «Ваш стабільний» передбачає розміщення вільних коштів на 1, 3, 6, 9 місяців і 385 днів з правом поповнення і щомісячною виплатою відсотків. Вносити гроші на депозит можна протягом перших 30-ти календарних днів для вкладів на строк понад 1-го місяця. Також можлива багаторазова автоматична пролонгація вкладу на аналогічний термін з автоматичним збільшенням процентної ставки.

А всі клієнти CityCommerce Bank, які оформлять акційний депозит "Ваш Різдвяний" до 11 січня, отримають додатковий БОНУС у вигляді надбавки +1% у гривні та  +0,5% в будь-якій іноземній валюті до наступного неакційного депозиту строком 3 місяці і більше.

Відкрити акційний депозит "Ваш Різдвяний" можна на 2, 4, 6 місяців. Вклад передбачає щомісячну виплату відсотків і можливість поповнення за винятком останніх 30 днів.

Кожному вкладнику надається можливість оформити платіжну карту VISA Electron або VISA Classic залежно від суми вкладу.