Рейтинг надійності будівництва житлового будинку № 2 комплексу ’‘Нова Митниця’‘ визначений на рівні 4

21.01.2014
IBI-Rating повідомляє про визначення рейтингу надійності будівництва житлового будинку № 2 комплексу ‘‘Нова Митниця’‘ на рівні 4 (висока надійність). Визначений рівень рейтингу обумовлений наявністю досвіду реалізації будівництва житлових приміщень у учасників проекту, поточним станом будівництва та дотриманням графіку виконання робіт, а також розташуванням об’єкта.

Забудовником житлового будинку № 2 ЖК ’‘Нова Митниця’‘ виступає ТОВ ’‘АБЦ ’‘Ренесанс’‘, яке вже збудувало житловий будинок № 1 ЖК ‘‘Нова Митниця’‘. Крім того, Генеральний підрядник проекту має досвід виконання ремонтно-будівельних робіт, а також реконструкції об'єктів промислового, цивільного та громадського призначення.

Будівельні роботи ведуться Забудовником згідно затвердженого графіку. Станом на кінець вересня 2013 року ступінь будівельної готовності будинку становив 76%. Плановий строк здачі об’єкта в експлуатацію – І квартал 2014 року. Ціна квадратного метра у житловому будинку відповідає цінам, характерним на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням місцезнаходження.

Реалізація приміщень у житловому будинку № 2 ЖК ‘‘Нова Митниця’‘ відбувається через цільові облігації, емітентом яких є Забудовник (кредитний рейтинг облігацій uaВВ-, прогноз ‘‘стабільний’‘).

ЖК ‘‘Нова Митниця’‘ - це комплекс з 3-х будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями офісно-побутового призначення. Житловий комплекс розташований у Придніпровському районі Черкас, що є центральним районом міста. Поруч із комплексом знаходиться вся необхідна інфраструктура та заклади відпочинку. Зручна транспортна розв’язка забезпечена основними магістралями міста різних направлень.

Рейтинг надійності будівництва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З більш детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті ЖК ’‘Нова Митниця’‘.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

Анна Іваницька