Рейтинг інвестиційної привабливості житлового будинку № 34 комплексу ’‘Алые паруса’‘ підтверджений на рівні invА

17.01.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості житлового будинку № 34 комплексу ‘‘Алые паруса’‘ мікрорайону МЖК ’‘Інтернаціоналіст’‘ на рівні invА (висока інвестиційна привабливість).

При оновленні рейтингу було враховано репутацію Забудовника ПрАТ ’‘МЖК Інтернаціоналіст’‘, який має 22-річний позитивний досвід в реалізації інвестиційно-будівельних проектів. Підтверджений рівень рейтингу також обумовлений збереженням факторів, які зазначалися раніше. Об’єкт розташований в екологічно чистому районі м. Харкова (Північна Салтівка) в 15 хвилинах від станції метро ‘‘Героїв праці’‘. Неподалік знаходиться вся необхідна інфраструктура та зона відпочинку. Ціна кв. м в житловому будинку № 34 комплексу ‘‘Алые паруса’‘ відповідає цінам, сформованим на ринку, враховуючи тип приміщень та розташування об’єкта. Крім того, існує програма лояльності для покупців.

Будівництво велося з дотриманням графіку на земельній ділянці, що надана ПрАТ ’‘МЖК Інтернаціоналіст’‘ в безстрокове користування. На кінець вересня 2013 року ступінь будівельної готовності становив 75,6%. Наразі будинок № 34 МЖК ’‘Інтернаціоналіст’‘ введено в експлуатацію.

Реалізація приміщень в об’єкті відбувається через цільові облігації, емітентом яких є ПрАТ ’‘МЖК Інтернаціоналіст’‘ (кредитний рейтинг облігацій uaBBB-, прогноз ‘‘стабільний’‘).

З детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті МЖК ’‘Інтернаціоналіст’‘.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

Анна Іваницька