Рейтинг інвестиційної привабливості ЖК "Островського, 40" визначено на рівні invВВВ

11.04.2013

IBI-Rating повідомляє про визначення рейтингу інвестиційної привабливості житлового комплексу "Островського, 40" на рівні invВВВ.

Визначений рейтинг інвестиційної привабливості обумовлений: вигідним місцезнаходженням комплексу - в м. Києві по вул. М. Островського, 40, поряд із зручною транспортною розв’язкою та розвиненою інфраструктурою; відповідністю середньої вартості 1 кв. м у житловому комплексі цінам, сформованим на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням місцезнаходження; дотриманням затвердженого графіку будівництва; ступенем будівельної готовності, який на березень 2013 року складав 55%.

ТОВ "Град Інвест" на правах Замовника здійснює реалізацію приміщень через цільові облігації, кредитний рейтинг яких визначено на рівні uaВВ з прогнозом "стабільний". Наразі Замовником реалізовано 45% загальної кількості квартир в об’єкті та 20% машиномісць підземного паркінгу.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating www.ibi.com.ua, а також на сайті ЖК "Островського, 40" www.ostrovskogo40.com.ua.

Довідка: Рейтинг інвестиційної привабливості – це думка рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією.

Відділ рейтингів корпоративної сфери