Кредитний рейтинг облігацій ТОВ "ЕКОП-ПІВДЕНЬ" серії А визначено на рівні uaC

25.04.2012

IBI-Rating повідомляє про визначення кредитного рейтингу іменних цільових облігацій ТОВ "ЕКОП-ПІВДЕНЬ" серії А на рівні uaС з прогнозом "стабільний".

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaС - очікується дефолт позичальника за борговими зобов’язаннями.

Прогноз кредитного рейтингу "стабільний" означає, що зміна кредитного рейтингу протягом року є малоймовірною.

Визначений кредитний рейтинг відображає: повільні темпи відновлення ринку житлової нерухомості м. Одеси; будівельну готовність ЖК "Прохоровський" 80%; затримку будівельних робіт на 36 місяців; наявність мирових угод з інвесторами про відстрочку погашення облігацій.

Позитивно на рівень кредитного рейтингу може вплинути: завершення будівництва ЖК "Прохоровський" та погашення цільових облігацій в строки визначені в мирових угодах.

Негативно на рівень кредитного рейтингу може вплинути: припинення будівництва житлового будинку на фінансування якого була випущена облігаційна позика.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ "ЕКОП-ПІВДЕНЬ", в тому числі: річна фінансова звітність за період 2009-2011 рр., довідкова інформація про діяльність ТОВ "ЕКОП-ПІВДЕНЬ", інформація про випуск облігацій серії А, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери