Попередній кредитний рейтинг облігацій серії D емітента ТОВ "Ріал Істейт Бізнес Груп" визначено на рівні uaВВВ-

13.03.2013

IBI-Rating повідомляє про визначення кредитного рейтингу іменних відсоткових незабезпечених облігацій серії D емітента ТОВ "Ріал Істейт Бізнес Груп" на рівні uaВВВ- (попередній), прогноз "стабільний".

Визначений кредитний рейтинг боргового інструмента (РБІ) емітента ТОВ "Ріал Істейт Бізнес Груп" підтримується: використанням механізму гарантійного забезпечення облігаційної позики Емітентом, а також високою ліквідність ТОВ "Ріал Істейт Бізнес Груп", що обумовлена наявністю у власності ліквідного майна (житлова та комерційна нерухомість). Крім того, слід відзначити стабілізацію ринку житлової та комерційної нерухомості м. Одеса, на якому здійснює свою діяльність Емітент, за збереження його високої чутливості до економічних змін в країні.

На думку IBI-Rating, позитивно на рівень кредитного рейтингу можуть вплинути: успішна реалізація поточних девелоперських проектів та зростання грошових потоків Емітента від операційної діяльності. Негативно на рівень кредитного рейтингу можуть вплинути: нестабільні грошові потоки та збиткова діяльність, невиконання умов гарантійного забезпечення облігаційної позики, погіршення загальної економічної ситуації в країні.

Для проведення аналітичного дослідження було використано матеріали, отримані від ТОВ "Ріал Істейт Бізнес Груп", в тому числі: фінансова звітність за 2010-2012 рр., інформація про ТОВ "Ріал Істейт Бізнес Груп", випуск облігацій серії D, прогнозні показники діяльності Емітента, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери