Навички інвестування для студентів НУХТ: як не втратити свої заощадження, вкладаючи в інвестиційні фонди

05.11.2014
4 листопада 2014 року Ігор Андрусик, начальник відділу стратегічного розвитку IBI-Rating, провів освітній захід з підвищення фінансової грамотності для студентів Національного університету харчових технологій на тему «Інвестиційні фонди: що про них варто знати, як на цьому заробити».

Ігор Андрусик розповів студентам про розвиток інституціонального інвестування в Україні, про види фондів та про специфіку їхньої роботи. Також студенти дізналися про існуючі інвестиційні стратегії та про мінімізацію ризиків при виборі інвестиційного фонду. Практична частина заходу складалася з кейсу на тему «Навички інвестування» - студенти навчилися самостійно обирати фонд, в який можна вигідно та без ризику вкласти свої заощадження, та спробували не втратити свої кошти протягом встановленого строку.

Довідка:

Рейтингове агентство IBI-Rating одним зі своїх стратегічних завдань вважає сприяння підвищенню фінансової грамотності серед громадян України різних вікових категорій та різного соціального статусу завдяки професійним знанням та досвіду спеціалістів агентства. Протягом останнього року представниками агентства було проведено освітні заходи в рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності в Україні у партнерстві з НБУ та в рамках проекту Global Money Week у партнерстві з Асоціацією нової економічної освіти.