Кредитний рейтинг облігацій ТОВ "Південтрансавто" серій B-I підтверджений на рівні uaCC

05.10.2012

IBI-Rating повідомляє про підтвердження кредитного рейтингу іменних відсоткових забезпечених облігацій ТОВ "Південтрансавто" серій B-I на рівні uaCC з прогнозом "стабільний".

Довгостроковий кредитний рейтинг боргового інструменту ТОВ "Південтрансавто" відображає перебування ринку нерухомості м. Одеси в стані стагнації; низьку активність господарської діяльності та збитковість Емітента; недостатні обсяги генерації EBITDA для повного і своєчасного обслуговування боргових зобов’язань.

Позитивно на рівень кредитного рейтингу може вплинути: покращення фінансових результатів Емітента за одночасного зростання ефективності діяльності та ділової активності. Негативно на рівень кредитного рейтингу може вплинути: погіршення фінансових результатів, зростання боргового навантаження, погіршення економічної ситуації в країні.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ "Південтрансавто", в тому числі: фінансова звітність за І півріччя 2012 року, інформація про випуск облігацій серій В-І, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери