Кредитний рейтинг дисконтних облігацій серії А ТОВ "Даймонд Філм Україна" визначено на рівні uaB-

08.05.2013

IBI-Rating повідомляє про визначення кредитного рейтингу випуску дисконтних незабезпечених облігацій серії А емітента ТОВ "Даймонд Філм Україна" на рівні uaB- з прогнозом рейтингу "стабільний".

Визначений кредитний рейтинг боргового інструменту відображає динамічний розвиток ринку реклами України, з яким пов’язана діяльність ТОВ "Даймонд Філм Україна". Емітент має досвід у сфері відеореклами, однак ТОВ "Даймонд Філм Україна" не має стабільних джерел доходів, що зумовлює його незадовільний фінансовий стан. Розміщення дисконтних облігацій зумовило високу залежність від зовнішніх джерел фінансування.

Позитивно на рівень кредитного рейтингу боргового інструменту можуть вплинути: реалізація проекту будівництва кіностудійного комплексу за одночасного зростання результатів фінансово-господарської діяльності та покращення фінансового стану Емітента. Негативно на рівень кредитного рейтингу боргового інструменту можуть вплинути: невиконання зобов’язань за облігаціями, несприятливі економічні зміни в країні.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ "Даймонд Філм Україна", в тому числі: річна фінансова звітність за період 2010-2012 рр., довідкова інформація про діяльність ТОВ "Даймонд Філм Україна", інформація про випуск облігацій серії А, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери