Рейтинг інвестиційної привабливості клубного дому "Арт Хол" визначено на рівні invАА

15.04.2013

IBI-Rating повідомляє про визначення рейтингу інвестиційної привабливості клубного дому "Арт Хол" на рівні invАА.

Основним чинником, що вплинув на рейтинг інвестиційної привабливості клубного дому "Арт Хол" є наявність фінансової підтримки з боку ПАТ "КБ Приватбанк", а також входження Забудовника - ТОВ "АС-МВК" - до складу юридично неоформленої групи "ПРИВАТ". Крім того, об’єкт будівництва має вигідне місцерозташування в історичному та діловому районі м. Києва, Шевченківському районі на вул. Воровського, 21, з розвиненою інфраструктурою. ТОВ "АС-МВК" має усю необхідно дозвільну документацію для виконання будівельних робіт. Ділянка, на якій проводиться будівництво, знаходиться у власності Забудовника. Зведення клубного дому "Арт Хол" ведеться згідно затвердженого графіку будівництва, ступінь будівельної готовності об’єкту на початок квітня становив 40%. Реалізація приміщень у клубному домі "Арт Хол" здійснюється через акредитивні договори та цільові облігації, емітентом яких є ТОВ "АС-МВК". Зокрема, слід відзначити, що використання такого інструменту продажів як акредитив, надає майбутнім власникам додаткові переваги захисту їхніх інвестицій.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating www.ibi.com.ua, а також на сайті КД "Арт Хол" www.arthall.ua.

Довідка: Рейтинг інвестиційної привабливості – це думка рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією.

Відділ рейтингів корпоративної сфери