IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг облігацій ТОВ «Тріумф Інвест» серій А-D на рівні uaCC

11.11.2016
Рейтингове агентство IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу відсоткових облігацій ТОВ «Тріумф Інвест» серій A-D на рівні uaCC з прогнозом «стабільний».

Облігації загальною номінальною вартістю 575 700 тис. грн. з погашенням у жовтні 2017 року випущено з метою залучення фінансових ресурсів для будівництва об’єктів соціально культурного та спортивно-оздоровчого призначення.

Протягом 9 міс. 2016 року ТОВ «Тріумф Інвест» не отримувало чистий дохід від реалізації товарів, робіт і послуг, тоді як інші доходи від реалізації цінних паперів склали 105 001 тис. грн. Витрати формувалися переважно амортизацією дисконту за облігаціями. За підсумками 9 міс. 2016 року чистий збиток Емітента склав 41 234 тис. грн., що збільшило розмір непокритого збитку до 498 366 тис. грн. на 30.09.2016 р.

IBI-Rating наразі не вбачає факторів, які можуть призвести до підвищення рівня кредитного рейтингу облігацій у короткостроковій перспективі. Негативно на рівень кредитного рейтингу може вплинути: невиконання боргових зобов’язань, порушення справи про банкрутство.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ «Тріумф Інвест», в тому числі: фінансова звітність за 2013 2015 рр. та 9 міс. 2016 року, параметри випуску облігацій серій A-D, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

Корпоративний департамент