IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг облігацій ТОВ «МІНІ-МАКС» серій A-C на рівні uaBB

22.10.2015
IBI-Rating повідомляє про підтвердження кредитного рейтингу цільових забезпечених облігацій серій A-C емітента ТОВ «МІНІ-МАКС» на рівні uaBB з прогнозом рейтингу «стабільний».

Цільові облігації серій А-С було випущено для фінансування будівництва будинку на проспекті Маршала Жукова, 18-А, у м. Харкові. Емітент та Генеральний підрядник входять до групи компаній «Житлобуд-2», яка займає провідні позиції на будівельному ринку м. Харкова та має досвід реалізації масштабних будівельних проектів.

У листопаді 2014 року будинок на проспекті Маршала Жукова, 18-А, у м. Харкові було введено в експлуатацію. Наразі відбувається передача прав власності на нерухомість покупцям облігацій, що знаходить відображення у зростанні обсягу чистого доходу та зумовлює прибутковість діяльності за підсумками 9 міс. 2015 року. IBI-Rating відмічає інформаційну відкритість та прозорість Емітента.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ «МІНІ-МАКС», в тому числі: фінансова звітність за 2012-2014 рр. та 6 міс. 2015 року, довідкова інформація про діяльність ТОВ «МІНІ-МАКС», інформація про випуск облігацій серій А-С, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

Корпоративний департамент.