Друк

IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг дисконтних облігацій ТОВ «Град Інвест»

29.12.2016
IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу дисконтних облігацій ТОВ «Град Інвест» серії А на рівні uaССС, прогноз «стабільний».

Підтвердження кредитного рейтингу дисконтних облігацій ТОВ «Град Інвест» зумовлене збереженням в аналізованому періоді ключових факторів, що відмічалися IBI Rating раніше. Відповідно до проспекту емісії, фінансові ресурси, залучені від розміщення облігацій, будуть направлені на розширення асортименту та збільшення обсягів продукції, розвиток потужностей та об’єктів виробництва, роботи з підвищення якості послуг, придбання високоліквідних та ліквідних цінних паперів підприємств України. Значний обсяг операцій Емітента з цінними паперами зумовлює суттєві коливання результатів фінансово-господарської діяльності. На кінець вересня 2016 року ТОВ «Град Інвест» мало значний обсяг непокритого збитку.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ «Град Інвест», в тому числі: фінансова звітність за 2013-2015 рр. та 9 міс. 2016 року, довідкова інформація про діяльність ТОВ «Град Інвест», інформація про випуск облігацій серії A, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.

Корпоративний департамент.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua