Друк

IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг дисконтних облігацій ТОВ «Град Інвест»

30.06.2016
IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу дисконтних облігацій ТОВ «Град Інвест» серії А на рівні uaССС, прогноз «стабільний».

Підтвердження кредитного рейтингу дисконтних облігацій ТОВ «Град Інвест» зумовлене збереженням в аналізованому періоді ключових факторів, що відмічалися IBI Rating раніше. Діяльність Емітента пов’язана з ринком житлової нерухомості м. Києва, показники розвитку якого вищі, порівняно з іншими регіонами України. Крім того, Емітент здійснює значний обсяг операцій з цінними паперами, що зумовлює значні коливання результатів фінансово-господарської діяльності та спричиняє високе боргове навантаження.

IBI-Rating наразі не вбачає факторів, які можуть призвести до підвищення рівня кредитного рейтингу дисконтних облігацій. Негативно на рівень кредитного рейтингу може вплинути: невиконання боргових зобов’язань; порушення справи про банкрутство; погіршення політичної та економічної ситуації в країні.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ «Град Інвест», в тому числі: фінансова звітність за 2013-2015 рр. та 3 міс. 2016 року, довідкова інформація про діяльність ТОВ «Град Інвест», інформація про випуск облігацій серії A, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.

Корпоративний департамент.
За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua