Рейтинг надійності будівництва Клубного дому "Арт Хол" підтверджено на рівні 5+

10.03.2015
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності будівництва Клубного дому "Арт Хол" на рівні 5+ (відмінна надійність). На підтверджений рівень рейтингу вплинули наявність фінансової підтримки та досвіду будівництва житлової нерухомості у учасників проекту, поточний стан будівництва, а також розташування об’єкта.

Будівництво Клубного дому "Арт Хол" реалізується за наявності гарантій з боку ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК". Забудовником об’єкта виступає ТОВ "АС-МВК", яке реалізує проект разом з Генеральним підрядником ПрАТ "Аеробуд". Генеральний підрядник має потужну виробничо-технічну базу та вагомий досвід зі зведення та реконструкції об’єктів нерухомості комерційного, промислового та житлового призначення.

Зведення об’єкта відбувається в історичному та діловому центрі Києва – в Шевченківському районі, по вул. Воровського, 21. В безпосередній близькості розташовані навчальні заклади, магазини, розважально-рекреаційні заклади та заклади культурного відпочинку.

Будівельні роботи ведуться за наявності всієї дозвільної документації на земельній ділянці, яка перебуває у власності Забудовника. Станом на кінець грудня 2014 року ступінь будівельної готовності Клубного дому "Арт Хол"
  становив 83%. Плановий строк здачі об’єкта в експлуатацію – 2015 рік.

Приміщення у будинку реалізуються через цільові облігації, емітентом яких є ТОВ "АС-МВК". Ціна квадратного метра договірна та залежить від поверху, площі квартири, планування та дизайну. Наявність довгострокових кредитних програм та використання при купівлі-продажу акредитиву оптимізують процес розрахунку
та сприяють підвищенню захисту інвестицій.

Рейтинг надійності будівн
ицтва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом пе
ред покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З більш детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті КД "Арт Хол".

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

Анна Іваницька