Друк

Рейтинг надійності будівництва ІІI черги ЖК "Паркове місто" підтверджено на рівні 5

15.12.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності будівництва ІІI черги житлового комплексу "Паркове місто" на рівні 5 (відмінна надійність). На рівень рейтингу вплинули наявність досвіду будівництва житлової нерухомості у учасників проекту, поточний стан будівництва та дотримання графіку будівельних робіт, а також розташування об’єкта.

Генеральний підрядник проекту ТОВ "К.А.Н. Строй" - будівельна компанія повного циклу з успішним досвідом реалізації масштабних будівельних проектів житла, офісної нерухомості та торгово-розважальних комплексів. ПрАТ "АГРОФІРМА "ТРОЯНДА", що виступає Забудовником проекту, має досвід будівництва І та ІІ черги ЖК "Паркове місто", які було введено в експлуатацію з випередженням затвердженого графіку.

I-й і ІІ-й пускові комплекси ІІІ-ї черги ЖК "Паркове місто" було введено в експлуатацію у травні 2013 року та у червні 2014 року відповідно. У листопаді 2014 року було введено в експлуатацію ІІІ-й пусковий комплекс ІІІ-ї черги ЖК "Паркове місто".

Ціна квадратного метра в ІІІ черзі ЖК "Паркове місто" відповідає цінам, що сформувалися на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням розташування об’єкта будівництва. Додатковою перевагою проекту є наявність програми безвідсоткової розстрочки строком до 3 років з першим внеском від 5% вартості нерухомості.

ЖК "Паркове місто" розташований в Подільському районі м. Києва по вул. Вишгородська, 45, поруч зі зручною транспортною розв’язкою. На території житлового комплексу знаходиться пам’ятка природи "Крістерова гірка" з каскадом озер та унікальною флорою. Крім того, на території комплексу заплановано розташування дитячих ігрових та спортивних майданчиків, дитячого садочка, підземного паркінгу, кафе, ресторанів, відділення банку, аптеки, амбулаторної приймальні, стоматологічного кабінету, продовольчого торгового комплексу, фітнес-центру.

Рейтинг надійності будівництва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З більш детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті ЖК "Паркове місто".

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua