Рейтинг надійності будівництва житлового будинку № 2 комплексу "Нова Митниця" підтверджено на рівні 4

12.12.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності будівництва житлового будинку № 2 комплексу "Нова Митниця" (м. Черкаси, вул. Сержанта Жужоми, 5) на рівні 4 (висока надійність). На рівень рейтингу вплинули наявність досвіду реалізації будівництва житлових приміщень у учасників проекту, поточний стан будівництва та дотримання графіку виконання робіт, а також розташування об’єкта.
У Забудовника проекту ТОВ "АБЦ "Ренесанс" вже є досвід будівництва житлового будинку № 1 ЖК "Нова Митниця". Генеральний підрядник проекту має досвід виконання ремонтно-будівельних робіт та реконструкції об'єктів промислового, цивільного та громадського призначення.

Житловий будинок № 2 ЖК "Нова Митниця" було введено Забудовником в експлуатацію в серпні 2014 року. Будівництво об’єкта велося згідно затвердженого графіку за наявності всієї необхідної дозвільної документації. Ціна кв. м у будинку відповідає цінам, що сформувалися на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням розташування об’єкта. Крім того, Забудовник пропонує довгострокові кредитні програми, що оптимізує процес розрахунку та сприяє підвищенню захисту інвестицій.

Приміщення у житловому будинку № 2 ЖК "Нова Митниця" реалізуються через цільові облігації, емітентом яких є ТОВ "АБЦ "Ренесанс" (кредитний рейтинг облігацій uaВВ-, прогноз "стабільний").

ЖК "Нова Митниця" - це комплекс будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями офісно-побутового призначення. Житловий комплекс розташований у Придніпровському районі Черкас, що є центральним районом міста. Поруч із комплексом розташована вся необхідна інфраструктура та заклади відпочинку. Зручна транспортна розв’язка забезпечена основними магістралями міста різних напрямків.

Рейтинг надійності будівництва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З більш детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті ЖК "Нова Митниця".

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

Анна Іваницька