Кредитний рейтинг облігацій ТОВ "АБЦ "Ренесанс" серій F-K підтверджений на рівні uaBB-

11.12.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження кредитного рейтингу іменних цільових забезпечених облігацій ТОВ "АБЦ "Ренесанс" серій F-K на рівні uaBB-, прогноз "стабільний".

Довгостроковий кредитний рейтинг боргового інструменту ТОВ "АБЦ "Ренесанс" відображає наявність у Емітента досвіду реалізації інвестиційно-будівельних проектів за рахунок цільових облігацій. Житловий будинок поз. 2 за адресою: м. Черкаси, вул. Сержанта Жужоми, для фінансування якого було випущено облігації серій F-K, був введений в експлуатацію у серпні 2014 року. Крім того, слід відзначити інформаційну відкритість та прозорість Емітента.

Позитивно на рівень кредитного рейтингу боргового інструменту може вплинути: зниження галузевих ризиків та покращення макроекономічної ситуації в країні. Негативно на рівень кредитного рейтингу боргового інструменту може вплинути: несвоєчасність погашення облігацій, погіршення політичної та економічної ситуації в країні.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ "АБЦ "Ренесанс", в тому числі: фінансова звітність за 9 міс. 2014 року, довідкова інформація про діяльність ТОВ "АБЦ "Ренесанс", інформація про випуск облігацій серій F-K, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

Анна Іваницька