Друк

Рейтинг інвестиційної привабливості Житлово-офісного комплексу "Престиж Хол" підтверджено на рівні invAA

07.10.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості Житлово-офісного комплексу "Престиж Хол" забудовника ТОВ "А.В.С." на рівні invАА.

Підтверджений рівень рейтингу інвестиційної привабливості ЖК "Престиж Хол" обумовлений в першу чергу наявністю фінансової підтримки з боку ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", досвідом Забудовника ТОВ "А.В.С." з введення в експлуатацію житлових будинків, а також досвідом зі зведення та реконструкції об’єктів нерухомості комерційного, промислового і житлового призначення ПрАТ "Аеробуд", яке виступає Генеральним підрядником будівництва.

Житлово-офісний комплекс має вигідне розташування в центральній частині м. Києва по вул. Анрі Барбюса, 37/1. Об’єкт має зручний автомобільний під’їзд, а також всю необхідну соціальну та торговельну інфраструктуру (паркінг, магазини, заклади дозвілля). Поруч з об’єктом будівництва розташовані навчальні та медичні заклади, місця культурного відпочинку, супермаркети. Ціна квадратного метра в комплексі відповідає цінам, сформованим на ринку для даного типу приміщень з урахуванням розташування об’єкта.

Будівельні роботи ведуться за наявності необхідної дозвільної документації за графіком на земельній ділянці, наданій в довгострокову оренду. І та ІІ черги комплексу введено в експлуатацію. Наразі триває будівництво ІІІ та ІV черги. На кінець червня 2014 року у секції 4 IV-ї черги на 100% виконано каркас та на 30% – зовнішні та внутрішні стіни, по секції 6 – на 30% виконано каркас. Введення в експлуатацію ІІІ черги заплановано на кінець 2014 року, ІV черги – на 2015-2017 роки (залежно від секції).

Приміщення у ЖК "Престиж Хол" реалізуються через цільові облігації, емітентом яких є ТОВ "А.В.С." (кредитний рейтинг uaBBB, прогноз "стабільний"). Наявність довгострокових кредитних програм та використання при купівлі-продажу акредитиву оптимізують процес розрахунку, що сприяє підвищенню захисту інвестицій.

Довідка:

Рейтинг інвестиційної привабливості – це думка Рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією.

Інвестиційний проект з рейтингом invАА характеризується відмінною інвестиційною привабливістю порівняно з іншими об’єктами рейтингування. Спостерігається незначна чутливість до впливу інвестиційних ризиків.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating та на сайті ЖК "Престиж Хол".

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua