Друк

Рейтинг надійності будівництва ЖК "Престиж Хол" підтверджено на рівні 5+

06.10.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності будівництва Житлово-офісного комплексу "Престиж Хол" на рівні 5+ (відмінна надійність). На рівень рейтингу вплинули наявність досвіду будівництва житлової нерухомості у учасників проекту, наявність фінансової підтримки, поточний стан будівництва та дотримання графіку будівельних робіт, а також розташування об’єкта.

Генеральний підрядник проекту ПрАТ "Аеробуд" має потужну виробничо-технічну базу, а також вагомий досвід зі зведення та реконструкції об’єктів нерухомості комерційного, промислового та житлового призначення. У портфелі ТОВ "А.В.С.", яке виступає Забудовником проекту, на різних стадіях будівництва знаходиться понад 200 тис. кв. м офісно-житлової нерухомості у Печерському районі міста Києва. Додатковою перевагою проекту є наявність гарантій з боку ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", яке виступає фінансовим партнером будівництва ІІІ та IV черг ЖК "Престиж Хол".

Будівництво ЖК "Престиж Хол" ведеться за графіком на земельній ділянці, наданій в оренду до кінця 2019 року. На сьогоднішній день І та ІІ черги комплексу (секції 3, 5, 8) введено в експлуатацію. Друга секція ІІІ черги введена в експлуатацію у червні 2013 року. Наразі триває забудова ІІІ черги та ІV черги. На кінець червня 2014 року у секції 4 IV-ї черги на 100% виконано каркас та на 30% – зовнішні та внутрішні стіни, по секції 6 – на 30% виконано каркас. Введення в експлуатацію секції 1 ІІІ черги заплановано на кінець 2014 року, ІV черги – на 2015-2017 роки (залежно від секції).

ЖК "Престиж Хол" розташований в історичному центрі Києва, Печерському районі, поряд зі станцією метро "Палац Україна". Інфраструктура комплексу представлена паркінгом, магазинами, закладами дозвілля. В безпосередній близькості знаходяться навчальні та медичні заклади, заклади культурного відпочинку, супермаркети та офісні центри.

Ціна квадратного метра в ЖК "Престиж Хол" відповідає цінам, що сформувалися на ринку для даного типу нерухомості з урахуваннями розташування. Реалізація приміщень відбувається через цільові облігації, емітентом яких є ТОВ "А.В.С." (кредитний рейтинг uaBBB, прогноз "стабільний"). Наявність довгострокових кредитних програм та використання при купівлі-продажу акредитиву оптимізують процес розрахунку, що сприяє підвищенню захисту інвестицій.

Рейтинг надійності будівництва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З більш детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті ЖК "Престиж Хол".

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua