Друк

Рейтинг надійності будівництва ІІI черги ЖК "Паркове місто" підтверджено на рівні 5

19.09.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності будівництва ІІI черги житлового комплексу "Паркове місто" на рівні 5 (відмінна надійність). На рівень рейтингу вплинули наявність досвіду будівництва житлової нерухомості у учасників проекту, поточний стан будівництва та дотримання графіку будівельних робіт, а також розташування об’єкта.

Забудовником проекту ПРАТ "АГРОФІРМА "ТРОЯНДА" збудовано та введено в експлуатацію з випередженням затвердженого графіку І та ІІ черги ЖК "Паркове місто". ТОВ "К.А.Н. Строй", Генеральний підрядник проекту, є будівельною компанією повного циклу з успішним досвідом реалізації масштабних будівельних проектів житла, офісної нерухомості та торгово-розважальних комплексів.

За інформацією Забудовника, зведення ІІІ черги ЖК "Паркове місто" відбувається з випередженням директивного графіку: I та ІІ пускові комплекси вже введено в експлуатацію, на ІІІ пусковому комплексі на кінець червня 2014 року активно велися будівельні роботи на різних етапах (залежно від секції). Завершення будівництва заплановано на І квартал 2015 року. Станом на 30.06.2014 року обсяг профінансованого будівництва ІІІ черги становить 77% від загальної кошторисної вартості.

Ціна квадратного метра в ІІІ черзі ЖК "Паркове місто" відповідає цінам, характерним на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням розташування об’єкта будівництва. Додатковою перевагою проекту є наявність програми розстрочки строком до 5 років з першим внеском від 5% вартості нерухомості. Приміщення у II та III пускових комплексах III черги ЖК "Паркове місто" реалізуються через цільові облігації, емітентом яких є ПРАТ "АГРОФІРМА "ТРОЯНДА" (кредитний рейтинг облігацій uaBBB, прогноз "стабільний").

ЖК "Паркове місто" розташований в Подільському районі м. Києва за адресою вул. Вишгородська, 45, поруч зі зручною транспортною розв’язкою. На території житлового комплексу розташована пам’ятка природи "Крістерова гірка" з каскадом озер та унікальною флорою. Крім того, на території комплексу заплановано розташування дитячих ігрових та спортивних майданчиків, дитячого садочка, підземного паркінгу, кафе, ресторанів, відділення банку, аптеки, амбулаторної приймальні, стоматологічного кабінету, продовольчого торгового комплексу, фітнес-центру.

Рейтинг надійності будівництва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З більш детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті ЖК "Паркове місто".


Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua