Друк

Рейтинг інвестиційної привабливості Житлово-офісного комплексу "Престиж Хол" підтвердижено на рівні invAA

09.07.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості Житлово-офісного комплексу "Престиж Хол" забудовника ТОВ "А.В.С." на рівні invАА.

Підтверджений рівень рейтингу інвестиційної привабливості об’єкта обумовлений факторами, що відмічалися Рейтинговим агентством раніше. Житлово-офісний комплекс має вигідне розташування в центральній частині м. Києва по вул. Анрі Барбюса, 37/1. Об’єкт має зручний автомобільний під’їзд, а також всю необхідну соціальну та торговельну інфраструктуру (паркінг, магазини, заклади дозвілля). Поруч з об’єктом будівництва розташовані навчальні та медичні заклади, місця культурного відпочинку, супермаркети. Ціна квадратного метра в об’єкті відповідає цінам, сформованим на ринку для даного типу приміщень з урахуванням місцерозташування. Вагомий вплив на рівень рейтингу має наявність фінансової підтримки з боку ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК", а також наявність досвіду введення в експлуатацію житлових будинків Забудовником ТОВ "А.В.С." та наявність вагомого досвіду зі зведення та реконструкції об’єктів нерухомості комерційного, промислового та житлового призначення ПрАТ "Аеробуд", яке виступає Генеральним підрядником.

Будівництво комплексу відбувається без суттєвих затримок на земельній ділянці, наданій в довгострокову оренду, за наявності необхідної дозвільної документації. І та ІІ черги будівництва введено в експлуатацію. Наразі триває будівництво ІІІ та ІV черги. На кінець березня 2014 року по IV черзі у секції 4 на 100% виконано каркас та на 25% – зовнішні та внутрішні стіни, по секції 6 – на 25% виконано каркас. Введення в експлуатацію секції 1 ІІІ черги заплановано на 2014 рік, ІV черги – на 2015 рік.

Приміщення у ЖК "Престиж Хол" реалізуються через цільові облігації, емітентом яких є ТОВ "А.В.С." (кредитний рейтинг uaBBB, прогноз "стабільний"). Наявність довгострокових кредитних програм та використання при купівлі-продажу акредитиву оптимізують процес розрахунку, що сприяє підвищенню захисту інвестицій.

Довідка:

Рейтинг інвестиційної привабливості – це думка Рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією.

Інвестиційний проект з рейтингом invАА характеризується відмінною інвестиційною привабливістю порівняно з іншими об’єктами рейтингування. Спостерігається незначна чутливість до впливу інвестиційних ризиків.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating та на сайті ЖК "Престиж Хол".

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua