Рейтинг інвестиційної привабливості ІІ черги ЖК "Міністерський" підтверджено на рівні invА

16.05.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості ІІ черги житлово-офісного комплексу "Міністерський" на рівні invА (висока інвестиційна привабливість).

Житлово-офісний комплекс розташований в межах Оболонського району м. Києва по вул. Кондратюка, 1. Додатковою перевагою об’єкта будівництва є вигідне розташування поруч із зручною транспортною розв’язкою, сосновим лісом та озером. ІІ чергу ЖК "Міністерський" побудовано з якісних екологічно чистих матеріалів за європейськими технологіями: монолітний каркас, стіни з керамічної цегли, утеплений вентильований фасад, сучасні ліфтові системи, квартири здаються з високим ступенем готовності і якості обробки.

У листопаді 2013 року ІІ чергу комплексу було введено в експлуатацію, наразі ведуться оздоблювальні роботи та роботи з облаштування прилеглої території з дотриманням затвердженого графіку та за наявності дозвільної документації. Загалом станом на 31.12.2013 р. профінансовано 87% кошторисної вартості будівництва ІІ черги ЖК "Міністерський".

Приміщення реалізуються через продаж майнових прав, додатковою перевагою є наявність програм розстрочки та акційних пропозицій. Середня вартість 1 кв. м у комплексі відповідає цінам, характерним на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням розташування об’єкта будівництва.

ПрАТ "Енергополь-Україна", яке виступає забудовником проекту, з 1991 року реалізувало в Україні такі проекти як: будівництво київської Торгово-Промислової палати, реконструкція будівлі консульства Польщі, будівництво II терміналу аеропорту "Бориспіль", зведення Яблунівського газопереробного заводу, будівництво торгових центрів та багатьох інших великих комерційних об'єктів.

Рейтинг інвестиційної привабливості – це думка Рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією. З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті ЖК "Міністерський" www.ministersky.ua.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

Анна Іваницька