Друк

Рейтинг інвестиційної привабливості Житлово-офісного комплексу "Престиж Хол" підтверджено на рівні invАА

30.04.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості Житлово-офісного комплексу "Престиж Хол" забудовника ТОВ "А.В.С." на рівні invАА.

Підтверджений рівень рейтингу інвестиційної привабливості об’єкта обумовлений факторами, що відмічалися Рейтинговим агентством раніше. Житлово-офісний комплекс має вигідне розташування в центральній частині м. Києва по вул. Анрі Барбюса, 37/1, зручний автомобільний під’їзд та всю необхідну соціальну та торговельну інфраструктуру (паркінг, магазини, заклади дозвілля). Крім того, поруч з об’єктом будівництва розташовані навчальні та медичні заклади, місця культурного відпочинку, супермаркети. Ціна квадратного метра в об’єкті відповідає цінам, сформованим на ринку для даного типу приміщень з урахуванням місцерозташування. Крім того, вагомий вплив на рівень рейтингу має наявність фінансової підтримки з боку ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" та наявність досвіду введення в експлуатацію житлових будинків Забудовником ТОВ "А.В.С.".

Будівництво комплексу відбувається без суттєвих затримок на земельній ділянці, наданій в довгострокову оренду, за наявності необхідної дозвільної документації. І та ІІ черги будівництва введено в експлуатацію. Наразі триває будівництво ІІІ та ІV черги. На початок грудня 2013 року ступінь будівельної готовності ІІІ черги перевищував 90%. Введення в експлуатацію ІІІ черги заплановано на 2014 рік, ІV черги – на 2015 рік.

Приміщення у ЖК "Престиж Хол" реалізуються через цільові облігації, емітентом яких є ТОВ "А.В.С." (кредитний рейтинг uaBBB, прогноз "стабільний"). Наявність довгострокових кредитних програм та використання при купівлі-продажу акредитиву оптимізують процес розрахунку, що сприяє підвищенню захисту інвестицій.

Довідка:

Рейтинг інвестиційної привабливості
– це думка Рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією.

Інвестиційний проект з рейтингом invАА
характеризується відмінною інвестиційною привабливістю порівняно з іншими об’єктами рейтингування. Спостерігається незначна чутливість до впливу інвестиційних ризиків.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating www.ibi.com.ua та на сайті ЖК "Престиж Хол" www.prestigehall.com.ua.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницкая
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua