Друк

Кредитні рейтинги облігацій ТОВ "Виробничий вектор" підтверджені на рівні uaB-

22.04.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокових кредитних рейтингів іменних цільових облігацій ТОВ "Виробничий вектор" серій F, G, H на рівні uaB-, прогноз "стабільний".

Підтвердження кредитних рейтингів боргових інструментів (РБІ) ТОВ "Виробничий вектор" зумовлено збереженням ключових факторів, що відмічалися IBI-Rating раніше. Емітент здійснює діяльність на ринку нерухомості м. Києва, показники розвитку якого вищі, ніж в інших регіонах України. ТОВ "Виробничий вектор" має досвід реалізації інвестиційно-будівельних проектів та передачі приміщень за цільовими облігаціями. На сьогоднішній день Емітент завершує проект будівництва І черги ЖК "Покровський Посад", для фінансування якого було випущено цільові облігації. У червні та липні 2013 року будинки І черги було введено в експлуатацію. Наразі триває погашення цільових облігацій, яке, згідно проспекту емісії, мало завершитись у листопаді 2013 року. Варто зазначити, що, згідно допущень, що використовуються IBI-Rating при рейтингуванні цільових облігацій за Національною рейтинговою шкалою, кредитний рейтинг uaB допускає затримку виконання зобов'язань з погашення цільових облігацій терміном до 12 місяців.

Для проведення аналітичного дослідження було використано матеріали, отримані від ТОВ "Виробничий вектор", в тому числі: фінансова звітність за 2011-2013 рр. та інформація про випуск облігацій серій F, G, H, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua