Друк

Кредитний рейтинг облігацій ПАТ "Київський холодокомбінат №2" серій А, В підтверджено на рівні uaBBB

08.04.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження кредитного рейтингу іменних цільових забезпечених облігацій ПАТ "Київський холодокомбінат №2" серій А, В на рівні uaBBB, прогноз "стабільний".

Довгостроковий кредитний рейтинг боргового інструменту ПАТ "Київський холодокомбінат №2" відображає значний досвід Генерального підрядника (ТОВ "Будівельна компанія "Міськжитлобуд") у сфері будівництва, у т.ч. масштабних житлових комплексів. Клубний житловий будинок "Gelios", для фінансування якого було випущено цільові облігації серій А, В, розташований у м. Києві (Голосіївський р-н), що має вищі, порівняно з іншими регіонами України, показники розвитку ринку житлової нерухомості. На сьогоднішній день будівництво клубного будинку "Gelios" профінансовано в повному обсязі, об’єкт готовий до експлуатації.

Негативно на рівень кредитного рейтингу може вплинути настання подій, що можуть призвести до несвоєчасного виконання зобов’язань за облігаціями.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ПАТ "Київський холодокомбінат №2", в тому числі: річна фінансова звітність за 2013 рік, довідкова інформація про діяльність ПАТ "Київський холодокомбінат №2", інформація про випуск облігацій серій А і В, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua