Друк

Кредитний рейтинг облігацій серії А емітента ТОВ "ЕКОП-ПІВДЕНЬ" підтверджено на рівні uaС

28.03.2014
IBI-Rating повідомляє про підтвердження кредитного рейтингу іменних цільових облігацій серії А емітента ТОВ "ЕКОП-ПІВДЕНЬ" на рівні uaС, прогноз "стабільний".

Підтвердження кредитного рейтингу боргового інструменту (РБІ) ТОВ "ЕКОП?ПІВДЕНЬ" зумовлено збереженням у 2013 року ключових факторів, що відмічалися IBI-Rating раніше. ЖК "Прохоровський", для фінансування будівництва якого було випущено цільові облігації,  введений в експлуатацію з відставанням від початкового графіку будівництва на 3,5 роки. Емітент не виконав зобов’язання за облігаційною позикою у строки, визначені проспектом емісії, проте існують мирові угоди з інвесторами про відстрочку погашення облігацій.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ "ЕКОП-ПІВДЕНЬ", в тому числі: фінансова звітність за 2013 рік, довідкова інформація про діяльність ТОВ "ЕКОП-ПІВДЕНЬ", інформація про випуск облігацій серії А, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua