Друк

Рейтинг інвестиційної привабливості Житлово-офісного комплексу ’‘Престиж Холл’‘ підтверджений на рівні invАА

30.12.2013
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості Житлово-офісного комплексу ‘‘Престиж Холл’‘ забудовника ТОВ ‘‘А.В.С.’‘ на рівні invАА.

Підтверджений рівень рейтингу інвестиційної привабливості об’єкта обумовлений факторами, що відмічалися Рейтинговим агентством раніше. Житлово-офісний комплекс має вигідне розташування в центральній частині м. Києва по вул. Анрі Барбюса, 37/1, зручний автомобільний під’їзд та всю необхідну соціальну та торговельну інфраструктуру (паркінг, магазини, заклади дозвілля). Поруч з об’єктом будівництва розташовані навчальні та медичні заклади, місця культурного відпочинку, супермаркети. Ціна квадратного метра в об’єкті відповідає цінам, сформованим на ринку для даного типу приміщень з урахуванням місцерозташування.

Будівництво комплексу відбувається без суттєвих затримок на земельній ділянці, наданій в довгострокову оренду, за наявності необхідної дозвільної документації. Наразі введено в експлуатацію І та ІІ черги будівництва, введення в експлуатацію ІІІ черги заплановано на початок 2014 року, ІV черги – на червень 2015 року. На початок грудня 2013 року ступінь будівельної готовності ІІІ черги перевищує 90%.

Вагомий вплив на рейтинг об’єкта має наявність фінансової підтримки з боку ПАТ ’‘КБ ’‘ПРИВАТБАНК’‘, а також наявність довгострокових кредитних програм. Крім того, додатковою перевагою об’єкта будівництва є спосіб реалізації приміщень в ЖК ‘‘Престиж Холл’‘ - шляхом придбання цільових облігацій за договором купівлі-продажу цінних паперів, що оптимізує процес розрахунку та сприяє підвищенню захисту інвестицій. Також Рейтинговим агентством було враховано досвід введення в експлуатацію житлових будинків забудовником ТОВ ’‘А.В.С.’‘.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating та на сайті ЖК ‘‘Престиж Холл’‘.

Довідка:
Рейтинг інвестиційної привабливості
– це думка Рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua