Друк

Рейтинг інвестиційної привабливості Клубного дому ‘‘Арт Хол’‘ підтверджений на рівні invАА

27.12.2013
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості Клубного дому ‘‘Арт Хол’‘ забудовника ТОВ ‘‘АС-МВК’‘ на рівні invАА.

Підтверджений рівень рейтингу інвестиційної привабливості об’єкта обумовлений факторами, які відмічалися IBI-Rating раніше. Зведення Клубного дому ‘‘Арт Хол’‘ відбувається в історичному та діловому центрі Києва - Шевченківському районі - по вул. Воровського, 21, з розвиненою інфраструктурою. Будівництво об’єкта відбувається на ділянці, що перебуває у власності забудовника. Забудовник має усю необхідну дозвільну документацію на виконання будівельних робіт.

Будівельні роботи ведуться згідно затвердженого графіку: станом на 10.10.2013 р. ступінь будівельної готовності об’єкта становить 55%. Плановий строк здачі дому в експлуатацію – І квартал 2014 року.

Вагомий вплив на рівень рейтингу має наявність фінансової підтримки з боку ПАТ ’‘КБ ‘‘ПРИВАТБАНК’‘. На кінець вересня 2013 року загальний обсяг профінансованого будівництва становить 61,2% загальної кошторисної вартості проекту.

Реалізація приміщень у Клубному домі ‘‘Арт Хол’‘ відбувається через акредитивні договори та цільові облігації, емітентом яких є ТОВ ‘‘АС-МВК’‘. Використання такого інструменту продажів як акредитив надає майбутнім власникам додаткові переваги захисту їхніх інвестицій.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating, а також на сайті КД ’‘Арт Хол’‘.

Довідка:
Рейтинг інвестиційної привабливості
– це думка рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua