Друк

Кредитний рейтинг облігацій серії А емітента ТОВ ’‘Крим-Київбуд’‘ підтверджений на рівні uaB-

10.12.2013
IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу цільових облігацій ТОВ ’‘Крим-Київбуд’‘ серії А на рівні uaB-, прогноз ‘‘стабільний’‘.

Підтвердження кредитного рейтингу боргового інструменту (РБІ) ТОВ ’‘Крим?Київбуд’‘ зумовлено збереженням у ІІI кварталі 2013 року ключових факторів, що відмічалися IBI-Rating раніше. Попит на житлову нерухомість м. Севастополя залишається стабільним. Наприкінці 2012 року 1-й корпус ЖК ’‘Морський бриз’‘ було введено в експлуатацію. Внаслідок високої конкуренції в даному сегменті житла, рівень продажів квартир 1-ого корпусу ЖК ’‘Морський бриз’‘ залишається низьким, що, в свою чергу, має вагомий вплив на рівень кредитного рейтингу. Також слід відзначити нестабільний фінансовий стан Емітента та залежність фінансування діяльності Емітента від позикових коштів.

Позитивно на рівень кредитного рейтингу можуть вплинути: зниження галузевих ризиків та покращення макроекономічної ситуації в країні. Негативно на рівень кредитного рейтингу можуть вплинути: зростання залежності від кредиторів, погіршення загальноекономічної ситуації в країні та регіоні.

Для проведення аналітичного дослідження рівня кредитоспроможності були використані матеріали, отримані від ТОВ ’‘Крим-Київбуд’‘, в тому числі: фінансова звітність за 9 міс. 2013 року та інформація про випуск облігацій серії А, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку IBI-Rating вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
Анна Іваницька
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua