Друк

Рейтинг інвестиційної привабливості Клубного будинку ‘‘Gelios’‘ підтверджений на рівні invА

07.10.2013
IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості Клубного будинку ‘‘Gelios’‘ забудовника ПАТ ’‘Київський холодокомбінат №2’‘ на рівні invА.

Вагомий вплив на підтверджений рівень рейтингу має введення в експлуатацію Клубного будинку ‘‘Gelios’‘Описание: Gelios у липні 2013 року. Об’єкт має вигідне розташування в Голосіївському районі м. Києва по провулку Задорожний, 5, неподалік від станції метро ’‘Голосіївська’‘. Розташування Клубного будинку поруч із природною рекреаційною зоною - Голосіївським парком - є додатковою перевагою даного об’єкта в порівнянні з іншими. Об’єкт має всю необхідну соціальну та торговельну інфраструктуру. Вартість квадратного метра в Клубному будинку відповідає цінам, характерним на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням місцезнаходження.

Також при оновленні рейтингу була врахована наявність у Забудовника необхідної дозвільної документації на здійснення будівництва. Генеральним підрядником будівництва виступає ТОВ ’‘Будівельна компанія ‘‘Міськжитлобуд’‘, яке має значний досвід зведення об'єктів нерухомості комерційного, промислового і житлового призначення.

Інвестиційний проект з рейтингом invА характеризується високою інвестиційною привабливістю в порівнянні з іншими об'єктами рейтингування. Спостерігається чутливість до впливу інвестиційних ризиків.

З детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating www.ibi.com.ua.

Відділ рейтингів корпоративної сфери

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua