Друк

Кредитний рейтинг облігацій серії А емітента ТОВ ’‘ЕКОП-ПІВДЕНЬ’‘ підтверджений на рівні uaС

26.09.2013
IBI-Rating повідомляє про підтвердження кредитного рейтингу іменних цільових облігацій серії А емітента ТОВ ’‘ЕКОП-ПІВДЕНЬ’‘ на рівні uaС, прогноз ‘‘стабільний’‘.

Підтвердження кредитного рейтингу боргового інструменту (РБІ) ТОВ ’‘ЕКОП?ПІВДЕНЬ’‘ зумовлено збереженням у І півріччі 2013 року ключових факторів, що відмічалися IBI-Rating раніше. ЖК ’‘Прохоровський’‘ введений в експлуатацію. При цьому слід відзначити відставання від початкового графіку будівництва на 3,5 роки. Строки погашення цільових облігацій серії А минули. Емітент не виконав зобов’язання за облігаційною позикою у строки, визначені проспектом емісії, проте існують мирові угоди з інвесторами про відстрочку погашення облігацій. Передачу майнових прав за цільовими облігаціями планується розпочати у жовтні 2013 року.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ ’‘ЕКОП-ПІВДЕНЬ’‘, в тому числі: фінансова звітність за 6 міс. 2013 року, довідкова інформація про діяльність ТОВ ’‘ЕКОП-ПІВДЕНЬ’‘, інформація про випуск облігацій серії А, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку рейтингове агентство вважає достовірною.

Відділ рейтингів корпоративної сфери

За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua