Друк

"ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ-2" - КРАЩИЙ ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС ПРЕМІЇ "IBUILD UKRAINE-2014"

19.12.2014
17 грудня на пленумі Ради директорів Конфедерації будівельників України було оголошено переможців IV всеукраїнської Премії будівельного ринку «IBuild Ukraine-2014».

У цьому році, за рішенням учасників он-лайн голосування та експертної ради, ПБГ «Ковальська» була оголошена переможцем одразу у трьох номінаціях. 

У рамках порядку денного засідання Ради директорів Конфедерації будівельників України Голова Ради – Олександр Сергійович Ротов оголосив компанії-переможці премії «IBuild Ukraine-2014».

За високі досягнення у виробництві якісної продукції та обслуговування Група «Ковальська» здобула звання «Кращий виробник будматеріалів». ЖК «Зелений острів-2» став переможцем номінації «Кращий житловий комплекс».

За сучасний підхід у будівництві і точне дотримання строків виконання робіт ПБГ «Ковальська» посіла друге місце у номінації «Надійний забудовник».

Наприкінці урочистої церемонії Голова Ради – Олександр Ротов привітав компанії з перемогою, а також побажав успіхів у досягненні нових цілей.

ПБГ «Ковальська» вітає партнерів будівельного ринку із одержанням почесних нагород та щиро дякує учасникам голосування за підтримку і виказану довіру.