Друк

За підсумками 2017 року IBI-Rating - №1 на ринку рейтингових послуг України

20.03.2018
На сьогоднішній день в Україні працюють 5 національних уповноважених рейтингових агентств. Згідно з даними фінансової звітності за 2017 рік, рейтинговому агентству IBI-Rating знову вдалося посісти перше місце за обсягом наданих послуг.Частка IBI-Rating на внутрішньому ринку склала 38%. Решта агентств не можуть похвалитися настільки вражаючими цифрами.
Директор рейтингового агентства IBI-Rating Олексій Амфітеатров зазначив, що в 2018 році агентство планує зробити максимальний акцент на наданні послуг в сегменті необов'язкового рейтингування і консалтингу, що пов'язані з професійною оцінкою платоспроможності компаній і аналізом галузевих ризиків.

«Наша компанія більш ніж за 13 років роботи на ринку здобула блискучу ділову репутацію. Ми об'єднали команду кращих професіоналів. І вже другий рік поспіль стаємо лідером серед українських рейтингових агентств. За 2017 рік ми виконали величезну роботу, так агентство IBI-Rating підтримує в постійному моніторингу 118 кредитних рейтингів: 67 в корпоративному, 38 у фінансовому та 13 у муніципальному секторах. Одним словом, нам є чим пишатися, але немає часу зупинятися на досягнутому, адже в планах на наступний рік у нас велика програма роботи з нашими існуючими клієнтами, розширення пакету послуг для муніципалітетів і фінсектора. Крім того, сьогодні IBI-Rating єдине в країні агентство, що має право на надання ряду рейтингових послуг, а саме визначення рейтингів надійності будівництва, інвестиційної привабливості та корпоративного управління», - зазначив Олексій Амфітеатров.

Діяльність IBI-Rating повністю відповідає регуляторним вимогам Законів України і нормативно-правових актів НКЦПФР, а також кращим європейським практикам рейтингової діяльності. Крім того, Агентство першим на ринку рейтингових послуг України ввело строгий комплаенс-контроль, що забезпечило незалежність прийняття рішень рейтинговим комітетом і недопущення конфлікту інтересів.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Прес-служба IBI-Rating
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua