Друк

Повернення частини ПДВ для юридичних осіб доступно в CityCommerce Bank

14.01.2014
CityCommerce Bank і Компанія Mark Prior уклали партнерський договір з просування послуги відшкодування частини ПДВ для юридичних осіб (Business Tax Free).

Бізнес Такс Фрі - це система повернення іноземного ПДВ для юридичних осіб з витрат за кордоном. Відтепер клієнти-юридичні особи CityCommerce Bank можуть у зручний для себе час повернути частину ПДВ за проживання, харчування, прокат автотранспорту, семінари, конференції, оренду офісів та інші представницькі та бізнес-послуги в таких країнах як: Австрія, Бельгія, Боснія і Герцеговина, Великобританія, Німеччина, Данія, Ірландія, Ісландія, Італія, Канада, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Фінляндія, Франція, Швеція.

Претендувати на повернення частини ПДВ з бюджету держави (учасника Європейського Союзу) може будь-яка компанія - платник ПДВ, яка ні як не пов'язана з державою, зокрема, не має представництва і не веде економічної діяльності на його території, що тягне сплату місцевих податків.

За більш детальною інформацією звертайтеся в будь відділення CityCommerce Bank або телефонуйте за телефоном гарячої лінії 0800500011.