Друк

Відтепер через інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку можна оплачувати будь-які рахунки

13.03.2015
Ощадбанк продовжує розвивати інфраструктуру безготівкових платежів. Черговою новацією стала можливість оплачувати рахунки за вільними реквізитами через інформаційно-платіжні термінали банку. Це можна зробити в будь-якому з більш ніж 1 тис. терміналів Ощадбанку. Послуга доступна для держателів карток міжнародних платіжних систем MasterCard чи VISA, емітованих Ощадбанком.

Крім цього, з 3 березня в інформаційно-платіжних терміналах Ощадбанку стала доступною послуга підключення SMS-інформування. Щоб підключитись до базового пакета SMS-інформування або змінити номер мобільного телефону, на який будуть приходити SMS-повідомлення, відтепер не потрібно телефонувати до Контакт-центру. Достатньо скористатись терміналом Ощадбанку.

За словами директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимира Москаленка,розвиток альтернативних каналів взаємодії з клієнтами є одним із пріоритетів Ощадбанку. На черзі – підключення SMS-інформування через банкомати. «Попри те, що Ощадбанк має найбільш розгалужену мережу відділень в Україні, ми розуміємо потреби сучасної людини і намагаємось забезпечити всі можливості для того, аби клієнт міг скористатись потрібними йому банківськими послугами дистанційно без додаткових витрат часу. Відповідно, спектр наших сервісів і надалі буде розширюватись», – зауважив Володимир Москаленко.

Нагадуємо: мережа інформаційно-платіжних терміналів Ощадбанку налічує 1025 одиниць. За допомогою терміналів можна оплачувати житлово-комунальні послуги, поповнювати рахунки операторів мобільного зв’язку та Iнтернет-провайдерів, здійснювати платежі за вільними реквізитами, переказувати кошти між картками, в тому числі на картки інших банків, переглядати баланс карткового рахунку, отримувати міні-виписки за операціями, реєструватись у Web- та Mobile-банкінгу та багато іншого.