Друк

Успіх Банку Михайлівський був відзначений номінацією в XIX загальнонаціональній програмі "Людина року"

25.11.2014
Стрімке зростання та успішні проекти Банку Михайлівського протягом всього 2014 року не залишились непоміченими: Голова Правління Банку, Ігор Дорошенко потрапив до списку кандидатів в номінації «Фінансист року» XIX загальнонаціональної програми "Людина року".

Банк Михайлівський - це сучасна фінансова установа, молодий гравець на ринку банківських послуг України. Активний розвиток та динаміка зростання продуктової лінійки та різноманітних інноваційних сервісів для клієнтів зумовлюють цікавість до фінансової установи з боку суспільства загалом.

Згуртована команда та ефективне управління ресурсами дозволяють Банку стійко та стрімко розвиватися перший рік існування. Підтвердженням значних успіхів на ниві банківського сектору є різноманітні нагороди та лояльність наших клієнтів.

Завдяки стрімкому зростанню фінансової установи, схвальним відгукам наших партнерів і клієнтів та правильному банківському сервісу можна зробити висновок, що Банк Михайлівський своєю діяльністю та грамотним менеджментом сприяв становленню та стабілізації кредитно-фінансового ринку в Україні. Саме тому номінація «Фінансист року» XIX загальнонаціональної програми "Людина року" - є логічним завершенням першого року роботи фінустанови на ринку України.

«Нам дуже важливо визнання і лояльність наших клієнтів, колег та партнерів, що і підтверджується позитивними результатами функціонування з першого дня заснування Банку і запуску стартових продуктів та послуг, - повідомив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко. - Ми й далі плануємо зберегти і примножити швидкий темп роботи та отримані результати. Наша мета - повністю виправдати довіру населення до банківського сектора України».

Експертне визначення триває, остаточні підсумки експертного опитування будуть сформовані наприкінці 2014 року і оголошені на підсумковій прес-конференції генеральної дирекції програми "Людина року" в середині січня 2015 р.

Ушанування лауреатів та переможців XIX загальнонаціональної програми "Людина року" відбудеться 21 березня 2015 року під час Урочистої церемонії вручення премії "Людина року - 2014".