Друк

«Ульотна пропозиція від MasterCard і WizzAir!» для клієнтів Forward Bank

10.12.2014
З 01 до 28 грудня 2014 український комерційний банк Forward Bank, спільно з міжнародною платіжною системою MasterCard та міжнародною авіакомпанією WizzAir, проводить акцію «Ульотна пропозиція від MasterCard і WizzAir!».

У рамках акції клієнти Forward Bank, оплачуючи квитки в обидві сторони на сайті www.wizzair.com карткою MasterCard, гарантовано отримують знижку 350 гривень на наступну подорож. Для того щоб отримати знижку, необхідно зареєструвати 6-значний буквенно-цифровий код підтвердження покупки авіаквитків на сайті www.promo-mastercard-wizzair.com.ua або відправити SMS на короткий номер 8880.

Оформити платіжні карти «Банк в кармане» та «Авторська карта» від Forward Bank і MasterCard можна в будь-якому відділенні Банку, а також залишивши заявку на сайті Банку. При цьому платіжні картки Forward Bank дають можливість управляти рахунками в режимі 24/7 за допомогою Інтернет-банку та отримувати додатковий дохід до 15% річних на залишок власних коштів на картці.

Forward Bank - український комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів. Прибуток Банку станом на 01.11.2014 р. склав 9,117 млн грн, активи - 2 279,1 млн грн, регулятивний капітал – 563,3 млн грн, статутний капітал - 283 млн грн. Forward Bank входить до групи середніх банків (ІІІ група), відповідно до класифікації Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України. Forward Bank увійшов до переліку найбільш стійких банків України за підсумками 3-го кварталу 2014, зайнявши 35 місце в рейтингу авторитетного фінансового порталу «Мінфін».