Друк

У зв'язку зі злиттям з IBI-Rating, UCRA оголосило про відкликання кредитних рейтингів низки контрагентів і випусків їхніх облігацій

13.04.2016
13 квітня 2016 року «Українське кредитно-рейтингове агентство» оголосило про відкликання кредитних рейтингів АТ «БМ БАНК», АТ «КБ «СОЮЗ», ПАТ «ФІНАНС БАНК», ПАТ «ЮНЕКС БАНК», АСК «ІНГО Україна», ПрАТ «СК «РАРІТЕТ», ТОВ «ПРОЕКТ МАЙСТЕР», ДТГО «Південно-Західна залізниця» та міста Черкаси. Також були відкликані рейтинги випусків облігацій АТ «КБ «СОЮЗ» (серій «А-С»), ТОВ «ПРОЕКТ МАЙСТЕР» (серій «B-T»), ПАТ «Свежачок» (серія «А»),  ДТГО «Південно-Західна залізниця» (серія «F») і рейтинг випуску облігацій Черкаської міської ради (серія «B»). Відкликання рейтингів пов'язаний з реорганізацією рейтингового агентства (злиття з агентством «IBI-Rating»). Інформація про присвоєння кредитних рейтингів даними контрагентам агентством «IBI-Rating» може бути отримана на сайті www.ibi.com.ua.

Як уже повідомлялося раніше, 04 квітня 2016 року рейтингове агентство «IBI-Rating» і «Українське кредитно-рейтингове агентство» (UCRA) заявили про злиття. Обидві компанії мають статус уповноважених рейтингових агентств Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України та займаються діяльністю з присвоєння кредитних рейтингів за Національною рейтинговою шкалою. Злиття відбудеться на базі агентства «IBI-Rating» (свідоцтво про внесення до державного реєстру уповноважених рейтингових агентств №3 від 12.04.2010 р).

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися:
  • По телефону в Києві (044) 200-10-31 або надіслати запит на адресу прес-служби «Українського кредитно-рейтингового агентства» (e-mail: press@ucra.com.ua)
  • По телефону в Києві (044) 362-90-84 або надіслати запит на адресу прес-служби «IBI-Rating» (e-mail: press@ibi.com.ua)