Друк

У відділеннях Банку Михайлівський тепер можна купити квитки на поїзд, автобус чи літак

17.04.2015
У березні 2015 року ПАТ «БАНК МИХАЙЛОВСЬКИЙ» запропонував нову послугу для всіх бажаючих - продаж квитків на потяги, автобуси й літаки у всіх відділеннях банку по Україні.

Слідуючи раніше запланованій стратегії розвитку, Банк Михайлівський розширює асортимент надаваних послуг, впроваджуючи ряд функціональних нововведень. Тепер немає необхідності шукати спеціалізовані каси, достатньо звернутися у відділення Банку Михайлівський, де швидко і зручно можна придбати залізничні, авіа або автобусні квитки в будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

 

Процедура придбання квитків через відділення Банку Михайлівський займає всього 5 хвилин, так як не вимагає додаткової реєстрації. Після бронювання та оплати готівкою або кредитною карткою в касі, клієнт отримує електронний квиток (прим. - в залежності від обраного напрямку). А в разі втрати або пошкодження квитка, його дуже просто відновити, достатньо буде звернутися у відділення банку і роздрукувати його заново.

Також Банк Михайлівський надає можливість покупки і оплати студентських залізничних квитків.

Самостійно купити квиток на поїзд може будь-який житель України, незалежно від того, є він клієнтом банку чи ні.

Детально ознайомитись з адресою найближчого відділення Банку можна на сайті mbank.kiev.uaабо звернувшись цілодобово в Контакт-центр: 0800-30-40-40 (дзвінки по Україні безкоштовні), 044-594-94-24 (телефон у Києві).

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

Регіональна мережа представництв Банку нараховує 60 відділень, 54 міні-офісів та більш ніж 2 700 точок продажів по всій Україні.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.