Друк

Тернопільську міську раду нагородили Почесним Прапором Ради Європи

24.04.2014
На засіданні Комітету з питань соціальної політики, охорони здоров’я та сталого розвитку Парламентської Асамблеї у Страсбурзі 10 квітня 2014 року прийнято рішення нагородити Тернопільську міську раду Почесним Прапором Ради Європи.

«Дозвольте мені висловити найтепліші вітання міській раді та громаді Тернополя, - зазначає у листі голова Підкомітету з Призу Європи Аксель А. Фішер. – Почесний Прапор – це справедливе винагородження Ваших зусиль у сприянні єдності та розуміння між народами Європи».

На церемонію вручення Почесного прапора Ради Європи до Тернополя приїде член Комітету з соціальних питань, охорони здоров’я та сталого розвитку або почесний член Парламентської асамблеї. Офіційно нагородять міську раду цим прапором на публічній церемонії, яка буде проведена у 2014 році.

«Під час Євромайдану тернополяни одні із перших вийшли на площу, щоб засвідчити європейські цінності та прагнення до стабільності, розвитку та демократії, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Ми вдячні Раді Європи за підтримку та нагородження нашого міста Почесним Прапором Європи і розуміємо, що рухаємося у вірному напрямку популяризації ідей та цінностей Європи».

Нагадаємо, що минулого року Тернопіль нагородили дипломом Ради Європи за поширення ідей Європейської спільноти.