Друк

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЮНИСОН-ГАРАНТ» ЗДІЙСНИЛА ТРИ ВЕЛИКИХ ВИПЛАТИ ЗІ СТРАХУВАННЯ КАСКО

09.10.2014
В останній день вересня компанія «ЮНІСОН-ГАРАНТ» здійснила три великих виплати зі страхування КАСКО на загальну суму 1,12 млн. грн.

Одразу дві виплати отримала велика транспортна компанія за збитки, заподіяні внаслідок ДТП застрахованим вантажним автомобілям MAN. В першому випадку, сума страхового відшкодування перевищила 500 тисяч грн.; сума другого збитку перевищила 385 тисяч грн.

Третя виплата була здійснена страхувальнику – фізичній особі, за збиток, заподіяний пошкодженому в результаті страхової події автомобілю «HONDA ACCORD». Страхувальнику перераховано 234 тисячі грн.

Відзначимо, що традиційно навіть за найбільшими збитками компанія «ЮНІСОН-ГАРАНТ» виплачує оперативно. Так, за вантажівками виплата була здійснена протягом 10 днів з моменту підписання страхового акту, а страхова подія з легковим автомобілем була врегульована протягом тижня. Таким чином, страхувальники – юридичні особи отримують можливість оперативного відновлення пошкоджених транспортних засобів, і не несуть додаткових збитків, пов’язаних з простоєм автомобілів, що ремонтуються. Громадяни, які отримують виплати у стислі терміни, оперативно ремонтують пошкоджені машини, і не відчувають дискомфорту через неможливість тривалий час обходитися без власного автомобіля.